O nas Program Nauczyciele Dla rodziców Jadłospis Galeria Kontakt
Integracja Wczesne wspomaganie Specjaliści Grupy

Aktualności

Archiwum aktualności

Jadłospis

Poniedziałek  14.10.2019.

Śniadanie: Chleb ziarnisty z masłem, pastą z twarogu, tuńczyka i rzodkiewki, herbata mięta  1,7,4

II śniadanie: Napoje, winogrona

Obiad: Zupa grochowa z kiełbasą i z ziemniakami  9

            Jajko, fasolka szparagowa w sosie, ziemniaki, kompot  3,7

Podwieczorek: Chleb razowy z masłem, szynką Jana, pomidorem i sałatą zieloną, herbata owocowa  1,7

Wtorek  15.10.2019.

Śniadanie: Zupa mleczna z kaszą jęczmienną, bułka kanapkowa z masłem, serkiem śmietankowym Almette i ogórkiem zielonym, herbata rumiankowa  7,1

II śniadanie: Napoje, śliwki             

Obiad: Zupa kminkowa z lanym ciastem  9,7,1,3

             Gołąbki z kapustą włoską, sos pomidorowy, ziemniaki, kompot  9,7

Podwieczorek: Kisiel owocowy, chrupki kukurydziane

Środa  16.10.2019.

Śniadanie: Chleb żytni słonecznikowy z masłem pastą z ciecierzycy, z ogórkiem kiszonym i z rzodkiewką, herbata lipa  1,7

II śniadanie: Napoje, gruszki

Obiad: Żurek z jajkiem i z ziemniakami  1,9,3,7

             Pierogi leniwe z masłem i cukrem pudrem, kompot  7,1,3

Podwieczorek: Chleb słonecznikowy z masłem, kiełbasą żywiecką Jana, pomidorem i papryką świeżą, herbata zielona  1,7

Czwartek  17.10.2019.

Śniadanie: Chleb graham z masłem, pastą z szynki z jajkiem, serem żółtym i ogórkiem kiszonym, herbata mięta  1,7,3

II śniadanie: Napoje, śliwki

Obiad: Zupa ryżowa na rosole  9

            Sznycel z kurczaka, mizeria, ziemniaki, kompot  3,1,7

Podwieczorek: Rogalik francuski, koktajl truskawkowo-bananowy  1,7

Piątek  18.10.2019.

Śniadanie: Chleb razowy z masłem, szynką drobiową, serem żółtym i pomidorem, herbata Lipton z sokiem owocowym  1,7

II śniadanie: Napoje, jabłka

Obiad: Zupa Shreka  9,7

            Łazanki, kompot  1,9

Podwieczorek: Chleb żytni słonecznikowy z masłem i pastą rybną z makreli w pomidorach z rzodkiewką, herbata rumiankowa  1,7,4

 

Życzymy smacznego!

 

Intendent zastrzega sobie prawo do zmian w jadłospisie                                 ALERGENY:                                                                                                                      

1Zboża zawierające gluten

2. Skorupiaki i produkty pochodne   

3. Jaja i produkty pochodne

4. Ryby i produkty pochodne   

5. Orzeszki ziemne (arachidowe)       

7. Mleko i produkty pochodne  

8. Orzechy  

9. Seler i produkty pochodne

10. Gorczyca (musztarda) i produkty pochodne  

11. Nasiona sezamu i produkty pochodne 

12. Dwutlenek siarki  

13. Łubin      

14.Mięczaki

 

Galeria