O nas Program Nauczyciele Dla rodziców Jadłospis Galeria Kontakt
Integracja Wczesne wspomaganie Specjaliści Grupy

Aktualności

21.01.2020

Rekrutacja 2020/2021

Informujemy, że w naszym przedszkolu rozpoczęła się rekrutacja na rok szkolny 2020/2021.

Serdecznie zapraszamy!...

czytaj więcej»

07.01.2020

Bal przebierańców

Bal przebierańców w naszym przedszkolu odbędzie sę w dniu 14.02.2020r. w godzinanch przedpołudniowych. Bal będzie prowadz...

czytaj więcej»

Archiwum aktualności

Jadłospis

Piątek  14.02.2020.   

Śniadanie: Chleb graham z masłem, serem żółtym, jajkiem i sałatą zieloną, herbata owocowa  1,7,3   

II śniadanie: Napoje, mandarynki   

Obiad: Zupa jarzynowa na rosole z ziemniakami  9  

            Łazanki, kompot  1,9

Podwieczorek: Chleb ziarnisty z masłem i pastą drobiową, ogórek zielony, herbata lipa  1,7  


 

Poniedziałek  17.02.2020.    

Śniadanie: Chleb graham z masłem i pastą rybną z makreli w pomidorach, rzodkiewka, szczypiorek, herbata lipa  1,7,4  

II śniadanie: Napoje, jabłka  

Obiad: Krupnik  9,1   

             Pierogi leniwe z sosem bananowo-waniliowym, kompot  7,1,3

Podwieczorek: Chleb żytni słonecznikowy z szynką Jana, serem żółtym i sałatą zieloną, herbata mięta  1,7

Wtorek  18.02.2020.    

Śniadanie: Zupa mleczna-żarnówka, bułka kanapkowa z masłem i miodem, herbata owocowa  7,1   

II śniadanie: Napoje, banany          

Obiad: Zupa z soczewicy  9

             Kotlet schabowy panierowany, sałata zielona ze śmietaną, ziemniaki, kompot  3,1,7

Podwieczorek: Chleb razowy z masłem i pastą z twarogu, z kiełkami i pomidorem, herbata rumiankowa  1,7   

Środa  19.02.2020.   

Śniadanie: Zupa mleczna z płatkami owsianymi, chleb ziarnisty z masłem i serkiem śmietankowym Almette, z rzodkiewką i koperkiem, herbata zielona  7,1  

II śniadanie: Napoje, sok owocowy  

Obiad: Rosół z lanym ciastem  9,1,3  

             Kurczak w sosie curry, surówka z marchewki i jabłka, ryż na sypko, kompot  9,7

Podwieczorek: Sałatka owocowa, rurki waflowe  1,7,3,11,5    

Czwartek  20.02.2020. Tłusty Czwartek   

Śniadanie: Chleb razowy z masłem, szynką kruchą z pieca, serem żółtym i pomidorem, herbata owocowa  1,7

II śniadanie: Napoje, gruszki

Obiad: Zupa ogórkowa(ogórki zielone) z ryżem  9,7

            Sztuka mięsa(wołowe b/k) w sosie, sałatka z czerwonej kapusty, ziemniaki, kompot

Podwieczorek: Pączki, mleko  1,3,7  

Piątek  21.02.2020.   

Śniadanie: Chałka z masłem i twarożkiem brzoskwiniowym, kawa inka  1,7   

II śniadanie: Napoje, jabłka   

Obiad: Zupa kalafiorowa z kaszą pęczak  9,1   

            Mintaj smażony, surówka z kapusty pekińskiej, z kukurydzą, fasolą, pomidorem i sosem winegret, ziemniaki, kompot  3,1,10

Podwieczorek: Bułka kanapkowa, pasztet kremowy, ogórek kiszony, papryka świeża, herbata melisa  1,7  


 

Życzymy smacznego!

 

Intendent zastrzega sobie prawo do zmian w jadłospisie                                 ALERGENY:                                                                                                                      

1Zboża zawierające gluten

2. Skorupiaki i produkty pochodne   

3. Jaja i produkty pochodne

4. Ryby i produkty pochodne   

5. Orzeszki ziemne (arachidowe)       

7. Mleko i produkty pochodne  

8. Orzechy  

9. Seler i produkty pochodne

10. Gorczyca (musztarda) i produkty pochodne  

11. Nasiona sezamu i produkty pochodne 

12. Dwutlenek siarki  

13. Łubin      

14.Mięczaki

 

 

Galeria