O nas Program Nauczyciele Dla rodziców Jadłospis Galeria Kontakt
Integracja Wczesne wspomaganie Specjaliści Grupy

Aktualności

03.04.2020

Wsparcie psychologa

Szanowni Państwo, Zapraszamy do wysłuchania psychologa przedszkolnego Pani Katarzyny Korbut-Kołodziejczyk, która omawia emocje towa...

czytaj więcej»

31.03.2020

Odpłatność za miesiąc kwiecień

Szanowni Państwo! Podjęliśmy decyzję o pomniejszeniu opłaty stałej za przedszkole w marcu o 25% a w kwietniu o 50%. W związku z...

czytaj więcej»

Archiwum aktualności

Jadłospis

.    

        

 

      

 

 

 

 

 

 

        

 

Piątek  06.03.2020.  

Śniadanie: Chleb ziarnisty z masłem i twarożkiem koperkowym, z rzodkiewką i z pomidorem, kawa inka  1,7   

II śniadanie: Napoje, gruszki   

Obiad: Zupa kminkowa z ryżykiem( drobny makaron) 9,7,1

            Mintaj smażony, surówka z marchewki i jabłka, ziemniaki, kompot  4,3,1

Podwieczorek: Bułka kanapkowa z pasztetem, ogórek zielony, papryka świeża, herbata owocowa  1,7

Poniedziałek  09.03.2020.   

Śniadanie: Chleb graham z masłem, kiełbasą żywiecką, serem żółtym i ogórkiem kiszonym, herbata rumiankowa  1,7

II śniadanie: Napoje, owoce

Obiad: Kapuśniak z białej kapusty z kiełbaską i z ziemniakami  9    

            Ryż z jabłkami i cynamonem, kompot

Podwieczorek: Chleb ziarnisty z masłem i pastą rybną z tuńczyka i twarogu, papryka świeża, ogórek zielony, herbata mięta  1,7,4

Wtorek  10.03.2020.    

Śniadanie: Zupa mleczna z płatkami owsianymi, chałka z masłem i miodem, herbata lipa  7,1,3  

II śniadanie: Napoje, kiwi    

Obiad: Krem brokułowy  9,7

             Pulpeciki drobiowe w sosie pomidorowym, surówka z selera z pomarańczą i jogurtem, kasza jęczmienna wiejska, kompot  3,1,7,9

Podwieczorek: Chleb żytni słonecznikowy z masłem, polędwicą sopocką, serem żółtym i pomidorem, herbata melisa  1,7   

Środa  11.03.2020.   

Śniadanie: Chleb ziarnisty z masłem i pastą z jaj z rzodkiewką i szczypiorkiem, kawa inka  1,7,3  

II śniadanie: Napoje, banany  

Obiad: Barszcz zabielany z fasolką Jaś  7,9

             Gulasz z wątróbki drobiowej, ogórek kiszony, knedel czeski, kompot  1,7,3

Podwieczorek: Chleb graham z masłem i serkiem śmietankowym Almette, ogórek zielony, herbata Lipton z sokiem owocowym  1,7    

Czwartek  12.03.2020.    

Śniadanie: Chleb żytni słonecznikowy z masłem i twarożkiem czosnkowym, ogórek kiszony, papryka świeża, herbata owocowa  1,7

II śniadanie: Napoje, banany

Obiad: Żurek z jajkiem, białą kiełbaską i z ziemniakami  1,9,3,7

            Sztuka mięsa(wołowe b/k) w sosie, buraczki z chrzanem, ziemniaki, kompot

Podwieczorek: Budyń waniliowy z malinami, rurki waflowe  7,1,3

Piątek  13.03.2020.   

Śniadanie: Rogal z masłem i serem żółtym, kakao  1,7,3   

II śniadanie: Napoje, jabłka   

Obiad: Zupa grysikowa na rosole  9

            Mintaj smażony, surówka z kapusty kiszonej z marchewką i jabłkiem, ziemniaki, kompot  4,3,1

Podwieczorek: Babka cytrynowa, herbata owocowa  7,3,1  


 

 


 

  

 

 

 

 


 

Życzymy smacznego!

 

Intendent zastrzega sobie prawo do zmian w jadłospisie                                 ALERGENY:                                                                                                                      

1Zboża zawierające gluten

2. Skorupiaki i produkty pochodne   

3. Jaja i produkty pochodne

4. Ryby i produkty pochodne   

5. Orzeszki ziemne (arachidowe)       

7. Mleko i produkty pochodne  

8. Orzechy  

9. Seler i produkty pochodne

10. Gorczyca (musztarda) i produkty pochodne  

11. Nasiona sezamu i produkty pochodne 

12. Dwutlenek siarki  

13. Łubin      

14.Mięczaki

 

 

Galeria